Veranda's & Koepels

Als erkende verdeler van Skylux staan we bij Kocken garant voor topkwaliteit als het gaat om lichtkoepels. We begrijpen dat het inbrengen van natuurlijk licht in een ruimte zowel esthetisch als functioneel waardevol is.

Uw Veranda Droom

De toevoeging van een veranda kan een woning transformeren. Het biedt een naadloze overgang van binnenshuis naar de natuurlijke schoonheid van uw tuin. Kies voor onze Climax-veranda of pergola-dak, gemaakt van hoogwaardige profielen die zowel thermisch onderbroken als duurzaam zijn. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw kleurvoorkeur. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende plaatdiktes en zonwerende opties.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer natuurlijke look, biedt Pergolux de perfecte oplossing. Het is specifiek ontworpen voor een houten onderconstructie en garandeert met op maat gemaakte profielen en platen een vlekkeloze afwerking.

Lichtkoepels: Laat het Licht Binnen

Het belang van natuurlijk licht in onze leefruimtes kan niet genoeg benadrukt worden. Skylux lichtkoepels zijn ontworpen om dit in overvloed te bieden. Kies uit onze EP super isolerende koepels, meerdere wandopties, en zelfs inbraakvertragende koepels voor extra beveiliging. Bovendien zijn er isolerende opstanden beschikbaar, evenals handmatige of gemotoriseerde openingsopties.

Verandaplaten: Vernieuwing en Verbetering

Oude of beschadigde verandaplaten kunnen de schoonheid en functionaliteit van uw veranda belemmeren. Bij Kocken kunnen we deze voor u vervangen, of u nu overstapt van 16 mm naar beter isolerende platen of zelfs naar 32 mm, afhankelijk van de mogelijkheden. Onze plaatopties omvatten diverse materialen en afwerkingen, waaronder super isolerende of zonnewerende varianten.

Bij Kocken staat uw comfort en tevredenheid centraal. Met ons uitgebreide assortiment aan veranda's en koepels brengen we uw woonervaring naar een hoger niveau.